Skytten

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Skytten: 23. november - 21. december

Oktober: Det er lidt småt med energien i denne måned, og du vil nok opleve, at du ofte føler dig fristet til at udskyde dine opgaver og springe over, hvor gærdet er lavest. Socialt kan du have store forventninger om hygge og fester i vennekredsen, men der kan være en aktuel situation, der gør dig opmærksom på, at nogle omstændigheder har ændret sig, og at din opfattelse af et eller flere venskaber må tilpasses de nye vilkår. På jobbet kan et nyt projekt give dig større arbejdsglæde. Især hvis du går til opgaven uden særlige forventninger. Belønningen kommer senere.

November: Du går ind i en dejlig efterårsmåned, hvor du nok vil opleve, at noget af det der har tynget dig på det seneste, forsvinder og giver plads for et lettere liv. Du har en stærkere selvværdsfølelse, og det kan både få dig til at stille større krav til dine omgivelser og til at gøre noget aktivt for at forbedre dine vilkår. Du er meget opmærksom på, hvordan du bliver opfattet af andre, og det kan føre til en øget interesse for tøjstil, frisure og andet, der påvirker det umiddelbare indtryk, man får af dig.

December: Det er ikke en måned, hvor du kommer til at sidde med hænderne i skødet, for du har et højt energiniveau og en masse nye idéer, der skal afprøves. Du lærer bedst noget nyt ved at kaste dig ud i det uden særligt mange forberedelser, og der kan være nye færdigheder, du skal tilegne dig i forbindelse med jobbet eller en privat interesse. Du er tilbøjelig til at reagere meget spontant, og det er måske ikke den sikre vej til succes, men du vil utvivlsomt lære noget af det og føle dig mere levende. Nogle langsigtede planer begynder at tage form nu.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten