Stenbukken

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Stenbukken: 22. december - 20. januar

Oktober: Du går ind i en måned, hvor du vil have særlig glæde af sociale sammenkomster af enhver slags. Du har let ved at finde noget interessant ved ethvert emne og enhver person, og du har sans for at finde de helt rigtige ord. Ud over at skabe en afslappet og hyggelig stemning kan du også tage initiativ til nogle samtaler, der skal rense luften, hvis der er en ven eller et familiemedlem, du har et mellemværende med. Weekendture alene eller sammen med en partner kan både være ren selvforkælelse og give dig ny inspiration.

November: Du har en masse gode idéer i denne periode, men det kniber lidt med at få omsat dem i handling. Du vil meget gerne fortælle andre om dine planer, håb og drømme, men det bringer dig ikke tættere på målet. Du har i nogen tid været vant til at have en helt fast struktur i din hverdag og været glad for dine vaner og rutiner. Men den struktur er i opbrud, og der skal ske noget nyt. Du har ikke så meget fysisk energi, men du har brug for nye input, og din sunde videbegærlighed arbejder for dig. Kurser og uddannelse af enhver art vil appellere til dig.

December: Heller ikke i denne måned har du så meget energi at gøre godt med, så det er vigtigt, at du finder ud af, hvordan du holder dig selv til ilden. Det er afgørende for din livskvalitet, at du i højere grad følger lystprincippet og giver dig i kast med de aktiviteter, du brænder for. Uanset hvilke interesser du har, er det vigtigt, at du sørger for at prioritere dem højere, end du hidtil har gjort. Socialt bliver det en dejlig måned for dig, hvor du føler dig mere levende og attraktiv og bliver støttet og bekræftet af dine venner. Der er også mulighed for nye kontakter.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten