Vædderen

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Vædderen: 21. marts - 20. april

Oktober: Du er i en måned, hvor dine venner kommer til at betyde særligt meget for dig, og hvor der er en stærkere samhørighedsfølelse mellem jer. En særlig situation kan opstå, hvor du må træde til og får lejlighed til at vise, hvor langt du vil gå for at støtte én i vennekredsen. Arbejdsmæssigt er du tilbøjelig til at gå dine egne veje. Hvis du har et ønske om at være selvstændig, kan det være nu, du kaster dig ud i det. Du har modet til at satse, og du er ikke afhængig af, at dine omgivelser bakker dig op. Du kan selv.

November: I denne måned kan du opleve en konflikt mellem din pligtfølelse og din lyst til fest og farver. Der kan opstå nogle situationer, hvor du er nødt til at sige nej til noget, du har lyst til, fordi du har nogle hængepartier, du er nødt til at tage dig af. Du vil være tilbøjelig til at svinge mellem to yderpunkter og enten være meget asketisk eller også have svært ved at finde stopknappen. Dine kreative evner er forstærkede, og hvis du udfolder disse sider, vil du have mulighed for både at følge din lyst og udøve selvdisciplin.

December: I denne måned står mange døre åbne for dig, og det er nok på karriereområdet, du vil bruge de fleste af dine kræfter. Samtaler med en person du respekterer, kan give dig indsigt i, hvordan du skal komme videre med de idéer, som kun var dagdrømme for ikke så længe siden. Når du tager konkrete initiativer, kan du bryde igennem de forhindringer, du har sat op for dig selv pga. manglende selvtillid. Der er en tæt forbindelse mellem din sindstilstand og din fysiske form i denne periode, så det er særligt vigtigt, du sørger for at være fysisk aktiv.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskopoversigten