Vandmanden

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 29. juni til 27. september 2009

Vandmanden: 21. januar - 18. februar
Juli: I denne måned har du et stort behov for at forkæle dig selv, og du er tilbøjelig til at falde for enhver fristelse, der kommer inden for rækkevidde. Det vil være klogt at lade kreditkortet blive hjemme indimellem, for dit forbrug kan hurtigt gå i selvsving. Har du fælles økonomi med en partner, kan det selvsagt også give anledninger til diskussioner. Du er ikke i tvivl om, hvad du vil, og hvad du skal gøre for at opnå det, så der kan være mange gode oplevelser, der venter på dig. Især i forbindelse med kunst og kulturelle arrangementer.

August: Denne måned vil nok være den sommermåned, hvor du føler dig bedst tilpas, for du kan følge din lyst og dine drømme uden de helt store udsving, som prægede sidste måned. Du vil komme meget omkring og kan både have personlig fornøjelse og karrieremæssige fordele af nogle nye kontakter. Det er generelt en periode, hvor du kan opnå goodwill og økonomisk gevinst, uden at du bevidst gør en indsats for det. Der kan være nogle praktiske ændringer i hjemmet, der gør det muligt for dig at bruge en hjemmearbejdsplads mere og bedre.

September: Du har mange ideer og planer, du gerne vil delagtiggøre andre i i denne måned, og du vil opleve, at du har let ved at formulere dig og vinde gehør for dine forslag. På jobbet kan du få støtte fra ledelsen, og du vil kunne bidrage med ideer til nye arbejdsmetoder. Du er meget opmærksom på betydningen af din personlige stil, og der kan være en fornyet interesse for kost, motion og tøjstil. Privat kan du risikere at komme i klemme mellem familiemedlemmer eller venner, der har svært ved at forstå hinanden. Undgå at vælge side.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskopoversigten...