Verdens største puslespil

Mandag, 18. april 2016
Greta Johannsen
Daniel Burhøj er glad for puslespil. Meget glad....
mand med puslespil
mand med puslespil

Daniel Burhøj har mange brikker at flytte med, faktisk flytter han lige nu rundt med 33.600 brikker. Puslebrikker forstås. Daniel har nemlig en stor lidenskab her i livet, og det er at samle puslespil.

Foreløbig har han samlet 500 puslespil, men det er kun opvarmningen til det, der ska blive til Verdens største puslespil. Der måtte en fragtbil til at komme med de 33.600 brikker, der skal blive til et billede fra regnskoven med lianer, slanger, tigre og hvad der nu ellers hører til i en regnskov.

Læs også om Sandra der samler på knapper

Det skulle være det rene barnemad for Daniel at samle det billede: Godt nok har han ikke været i en regnskov – det findes der ikke i Kirke Eskilstrup på Sjælland, hvor han bor – men han har oceaner af tålmodighed og et skarpt øje for detaljer, så om et lille års tid burde puslespillet være færdigt. Det eneste, der kan forsinke arbejdsprocessen, er den kendsgerning, at Daniel også har et arbejde som sosu-hjælper, der skal passes og så de seks katte, der bor hos familien Burhøj. En af kattene er nemlig meget interesseret i være med til at flytte på brikkerne, men skulle der forsvinde en brik, er det heldigvis ingen større skade:

- Hvis der mangler en brik, skal man bare tage et foto af det sted, hvor det mangler, så sender firmaet en ny brik, siger Daniel og glæder sig til sit nye store billede af regnskoven. Det må vi håbe, at resten af familien Burhøj også gør – billedet er seks meter langt.

Læs også om puslespil på nettet

Du kan følge Daniel og hans kamp med puslespillet på:https://www.facebook.com/Verdens-St%C3%B8rste-Puslespil-p%C3%A5-33600-brikker-2016-167954083598666/?ref=aymt_homepage_panel