Ingredienser til burgerboller
(6 stk burgerboller)
2½ dl vand
10 g gær
300 g ølandshvedemel
1 tsk. salt
1 spsk. sesamfrø
Æg til pensling
Sådan laver du burgerboller
Rør vand og gær sammen, tilsæt mel og salt og ælt dejen godt sammen. Dæk dejen til og lad den hæve et køligt sted i 10-12 timer. Form dejen til boller og lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i 60 min. Pensl dine burgerboller med æg, drys med sesamfrø og bag dine burgerboller ved 225° i 20 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Mexicanske burgere
Burger med coleslaw og barbecuefritter
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
I galleriet finder du en masse lækre opskrifter på hakkebøffer
Hakkebøffer i flere afskygninger


Kapersbøffer med rødbedesalat
Pift bøfferne op med kapers. En supernem ret!
Find opskriften her...




Hakkebøf med sellerimos og citronbønner
Klassisk hakkebøf med godt tilbehør
Find opskriften her...






Burger og grovfritter
Den klassiske burger med et krydret pift og sunde fritter
Find opskriften her...




Ostebøffer med ristede aspargeskartofler
En god ret, der kun tager 20 minutter at forberede
Find opskriften her...


Hakkebøffer på krydret kartoffelbund
Et super alternativ til en klassisk hakkebøf med kogte kartofler
Find opskriften her...












Krydderbøffer med marinerede bønner
God hakkebøf fyldt med chili, rosenpeber, persille og feta
Find opskriften her...


Hakkebøf med avocadomos og lynsyltede grønsager
Tilfør lidt ekstra smag til den klassiske hakkebøf
Find opskriften her...



