Opskrifter

Lakridsboller

Mandag, 23. april 2012af Redaktion
Her er en skøn bolle, der sagtens kan spises helt som den er, eller med en skive god ost

(12 stk.)

½ dl yoghurt
4 dl vand
10 g gær
2 tsk. salt
2 spsk. sød lakridssirup
150 g rugmel
500 g hvedemel
1 spsk. lakridspulver

Bland yoghurt og vand og rør gæren ud deri. Bland salt, lakridssirup og rugmel i og rør hvedemelet i. Del dejen i 12 stykker og sæt bollerne på en plade med bagepapir. Dæk bollerne til og lad dem hæve på køl natten over. Drys bollerne med lakridspulver og rids et kryds i hver med en skarp kniv. Sæt bollerne i en 250° varm ovn, skru straks ned til 210° og bag bollerne i 15 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Mad med lakrids...


Lakridsskum


Lakridsflødeboller


Lakridscupcakes


Lakridskage med
appelsin










Flere opskrifter med lækkerier med anis, fennikel og lakrids




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop