Opskrifter

Lakrids-cupcakes

Onsdag, 16. november 2011af Redaktion
Smager overraskende godt

Ingredienser til lakrids-cupcakes

(12 stk.)

140 g blødt smør
140 g mørk rørsukker
1 spsk. lakridssirup
2 æg
140 g mel
1 tsk. bagepulver
½ dl fløde
40 g lakridsbolcher

Frosting
300 g flormelis
100 g blødt, usaltet smør
1 spsk. mælk
½ tsk. vaniljeessens
1 spsk. lakridssirup

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til lakrids-cupcakes

Rør smør, sukker og lakridssirup godt sammen og rør æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen skiftevis med fløden. Knus bolcherne og vend dem i dejen.

Kom dejen i 12 forme, bag dem ved 175° i 25 min. og lad dem afkøle. Pisk flormelis og smør sammen og del blandingen i to portioner. Rør mælk og vanilje i den ene portion og lakridssirup i den anden.

Kom smørcremerne i hver sin sprøjtepose med stjernetylle og dekorer kagerne.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...


Banancupcakes med
kokosglasur











Du kan finde mange flere cupcakes her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)