Ingredienser til majsmelsmuffins
(20 stk.)
100 g majsmel
75 g majsgryn
175 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 æg
65 g rørsukker
3½ dl mælk
170 g smeltet smør
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til majsmelsmuffins
Bland majsmel, majsgryn, hvedemel, bagepulver og salt og pisk æg og sukker luftigt. Rør mælk og smør i æggesnapsen og bland med melet. Rør dejen godt igennem, til den er glat og uden klumper. Kom dejen i 20 muffinsforme og bag dem ved 175° i 20 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Madmuffins
Champignonmuffins med bacon
Minisnackbrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop