Opskrifter

Mandelhorn

Onsdag, 30. maj 2012af Redaktion
Bag lækkert bagværk til eftermiddags-kaffen

(Ca. 24 stk.)

50 g gær
1 dl mælk
1 usprøjtet appelsin
1 æg
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
100 g smør
Ca. 5 dl hvedemel
Æg til pensling

Fyld
100 g kranskagemasse
1 dl appelsinmarmelade

Pynt
Flormelis
Kogende vand
Finthakkede mandler

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Opløs gæren i mælken. Tilsæt appelsinsaft- og skal, æg, salt og sukker. Smuldr smørret i melet og rør det i mælkeblandingen og saml det hurtigt til en jævn dej. Rør fyldet sammen. Del dejen i tre dele. Rul hver del ud til en cirkel på ca. 30 cm. Del cirklen i otte trekanter. Læg en tsk. fyld på den bredeste del og rul sammen til et horn. Læg hornene på en papirbeklædt plade. Lad dem hæve ca. 30 min. Pensl med æg og bag hornene ved 225° i 8-10 min.
Lad dem køle af på en rist. Rør glasuren og dekorér hornene med den, drys evt. med mandler.

Bageopskrift: Aase Dotterud

PRAKTISK PENSEL

Praktisk pensel i silikone til bagning og mad. Perfekt til brede overflader og supernem at rengøre! Penslen koster 39 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Horn med birkesfyld
Nutellahorn
Pærecroissanter









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop