Opskrifter

Tærte med fyld fra havet

Tirsdag, 21. januar 2014af Redaktion
Dejlig tærte til hverdag

Ingredienser til tærte

(4 pers.)

1 grov tærtedej
2 dl fløde 9%
2 æg
1 spsk. tomatpuré
1 fed hvidløg
2 spsk. tørret dild
1 tsk. salt
1 knsp. peber
450 g torsk
150 g røget hellefisk
150 g muslinger
1 bdt. dild

Tilbehør
Råkost

Fremgangsmåde til tærte

Rul dejen ud og læg den i en 26 cm tærteform. Prik bunden med en gaffel og bag den midt i ovnen ved 175° varmluft i 10 min. Pisk æg og fløde sammen med tomatpuré og tilsæt presset hvidløg, dild, salt og peber. Skær torsk og hellefisk i mindre stykker og fordel dem og muslingerne i den forbagte tærtebund. Hæld æggemassen over og bag tærten midt i ovnen ved 180° varmluft i 45 min. Servér tærten med frisk dild på toppen og en god råkost til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Nem fiskechowder
Kyllingepie


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop