Opskrifter

Blommesuppe med vanilje og myntecreme

Onsdag, 27. august 2008af Redaktion
500 g modne, mørke blommer100 g sukker5 dl vand1 dl rødvin1 stang vanilje4 nelliker1 dl mascarpone10 mynteblade1 tsk. flormelis100 g hindbærKog sukker

500 g modne, mørke blommer
100 g sukker
5 dl vand
1 dl rødvin
1 stang vanilje
4 nelliker
1 dl mascarpone
10 mynteblade
1 tsk. flormelis
100 g hindbær


Kog sukker, vand, vin, vanilje og nelliker i 5 min. til en krydret sukkerlage. Skær blommerne i både og smid stenene væk. Tilsæt blommerne til sukkerlagen og lad dem koge i 2-3 min. Lad suppen trække i køleskabet, til den er helt kold. Hak myntebladene og rør dem i mascarponen sammen med flormelis. Server suppen drysset med hindbær sammen med myntecremen.

Opskrift: Kristina Miechels og Anne Skovgaard-Petersen