Ingredienser til til chokolademuffins
(24 stk.)
6 æg
250 g sukker
250 g smeltet smør
100 g mel
50 g kakao
¼ tsk. natron
50 g lys chokolade
125 g peanutbutter
150 g flormelis
125 g flødeost
2 spsk. hakkede peanuts
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se mere her |
Fremgangsmåde til chokolademuffins
Pisk æg og sukker hvidt og rør smør, mel, kakao og natron i. Hak chokoladen, vend den i dejen og fordel dejen i 24 små muffinsforme. Bag kagerne ved 180° i 25 min. og lad dem køle helt af. Rør peanutbutter, flormelis og flødeost sammen til en ensartet creme og kom den i en sprøjtepose. Sæt cremen som toppe på de afkølede muffins og drys med hakkede peanuts.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Se mange flere muffins i galleriet...