Smuldr mel og smør, bland sukkeret i og ælt dejen sammen. Rul dejen ud i en 2 mm tykkelse. Stik bunde ud med en lille udstikker og træk dem ovale. Bag bundene i 7 min. ved 200º og afkøl på en rist. Udblød husblassen og smelt den med det vand, der hænger ved. Pisk hviderne stive med vanilje og flormelis og tilsæt husblassen, mens der piskes. Med en ske formes hviderne som et liggende æg på bundene og stilles i fryseren. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk flødebollerne ved at dyppe dem i chokoladen, drys evt. med kokos og lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Den yndige stofpose kan fyldes med dejligt påskeslik. Posen, der er er syet som patchwork i hånden, består af sekskanter og femkanter Find opskriften her...
1 / 27
Æggedyr på bordet
Her er fire forskellige, søde dyr med æggekrop. Brug dem som pynt på påskebordet eller i vinduet Find opskriften her...
Den ternede dug med de applikerede, gule blomster er fin som påskedug, men kan også sagtens bruges senere som sommerdug ude og inde Find opskriften her...