Ingredienser til sukkerfri gulerodskage
(10 stk. gulerodskage)
6 æg
4 dl Hermesetas SteviaSweet Drys-Let
250 g revede gulerødder
1 usprøjtet lime
2 dl finthakkede mandler
2 spsk. hvedemel
1 spsk. majsstivelse
1 tsk. bagepulver
Få opskriften på sukkerfrie muffins her!
Fremgangsmåde til gulerodskage
Tænd ovnen på 175º. Smør en springform på ca. 1½ l. Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommer og Hermesetas SteviaSweet Drys-Let, til det er let og luftigt. Tilsæt revne gulerødder, revet limeskal og -saft. Bland hakkede mandler, hvedemel, majsstivelse og bagepulver og rør det i gulerodsblandingen. Pisk æggehviderne til stift skum. Vend dem forsigtigt i dejen til dine gulerodskage og hæld dejen over i formen. Bag din gulerodskage 40 min. nederst i ovnen, lad den køle lidt af i formen, inden den tages ud.
Læs også: Sukkerfri hindbærtærte
Slankedesserter






Drømmekage fra Brovst
Herligt bud på en drømmekage fra Familie Journals Slankeklub
Find opskriften her...


Islagkage med mynte
En skøn, kold dessert fra Familie Journals Slankeklub
Find opskriften her...










Festlagkage
En lækkerbidsken til festen eller fødselsdagen fra Familie Journals Slankeklub
Find opskriften her...

