Ingredienser til cupcakes med jordbær
(14 stk.)
200 g mel
1½ tsk. bagepulver
180 g hvid chokolade
125 g smør
175 g sukker
6 æg
3 spsk. frysetørrede jordbær
Jordbærgelé
300 g jordbærsyltetøj
2 bl. husblas
125 g flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
1 tsk. citronsaft
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til jordbærcupcakes
Bland mel og bagepulver og smelt chokoladen over vandbad sammen med smørret. Rør sukkeret i chokoladesmørret og rør æggene i et ad gangen. Rør melblandingen i og vend jordbærrene i dejen.
Fordel dejen i 14 forme, bag dem ved 180° i 30 min. og lad dem afkøle. Pres marmeladen gennem en sigte og sæt husblassen i blød i koldt vand. Varm marmeladen op og smelt husblassen deri.
Rør flormelissen med æggehvide og citronsaft til en glat glasur og kom den i et lille kræmmerhus. Fordel marmeladen over kagerne og dekorer med glasur.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop