Opskrifter

Jordbærcupcakes med hvid chokolade

Onsdag, 23. november 2011af Redaktion
Super søde kager

Ingredienser til cupcakes med jordbær

(14 stk.)

200 g mel
1½ tsk. bagepulver
180 g hvid chokolade
125 g smør
175 g sukker
6 æg
3 spsk. frysetørrede jordbær
Jordbærgelé
300 g jordbærsyltetøj
2 bl. husblas
125 g flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
1 tsk. citronsaft


Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til jordbærcupcakes

Bland mel og bagepulver og smelt chokoladen over vandbad sammen med smørret. Rør sukkeret i chokoladesmørret og rør æggene i et ad gangen. Rør melblandingen i og vend jordbærrene i dejen.

Fordel dejen i 14 forme, bag dem ved 180° i 30 min. og lad dem afkøle. Pres marmeladen gennem en sigte og sæt husblassen i blød i koldt vand. Varm marmeladen op og smelt husblassen deri.

Rør flormelissen med æggehvide og citronsaft til en glat glasur og kom den i et lille kræmmerhus. Fordel marmeladen over kagerne og dekorer med glasur.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...


Banancupcakes
med kokosglasur


Små citroncupcakes
med chokoladeglaze


Gulerodscupcakes












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop