Jordbærfizz med vaniljeis og hyldeblomst

(4 glas)200 g jordbær½ dl ufortyndet hyldeblomstkoncentrat1 danskvand2-3 dl vaniljeisSmå chokoladekugler el. krøller til pyntKom de skyllede, nippede,
Af
af X

(4 glas)

200 g jordbær
½ dl ufortyndet hyldeblomstkoncentrat
1 danskvand
2-3 dl vaniljeis
Små chokoladekugler el. krøller til pynt

Kom de skyllede, nippede, skivede jordbær i høje glas. Hæld hyldekoncentrat over, ca. 1 spsk. til hver. Lige inden servering hældes danskvand på, til det dækker bærrene, og der lægges en kugle is over. Pyntes med chokoladekugler og serveres straks.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.