Opskrifter

Klassens time-kage

Mandag, 23. marts 2009af Redaktion
Bag til de altid kagesultne unger ...

175 g smør
150 g mørk chokolade
250 g sukker
1 tsk. vaniljeekstrakt
4 store æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 plader karamelfyldte chokoladestykker (a 12 i hver, f.eks. Cloetta)

Smelt smør og chokolade over vandbad. Pisk æggene med sukker og vaniljeekstrakt, til det er lyst (ca. 5 min.). Sigt mel og bagepulver i og fold det med smørchokoladen. Kom i en alubradepande eller i en lille foret bradepande (30x40 cm). Fordel de 24 stykker fyldte chokolade i de stykker, der passer til. Bages ved 190° i ca. 30 min. Afkøles og skæres, så der er et stykke med chokoladefyld til hver.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også....
Hindbærcroissanter
Børnefestkager
Små bagte alaskaer

10 superlækre chokoladekager - find din favorit