Opskrifter

Kokossnegle

Tirsdag, 15. oktober 2013af Redaktionen
Syndige sager

Ingredienser til kokossnegle

(12 stk.)

1½ dl mælk
25 g gær
100 g blødt smør
1 æg
2 spsk. rørsukker
500 g hvedemel

Kokossmør
125 g blødt smør
100 g brun farin
125 g kokos

Glasur
100 g flormelis
1 spsk. hindbærsaft
4 dr. rød frugtfarve

Fremgangsmåde til kokossnegle

Rør gæren ud i mælken og rør smør, æg og rørsukker i. Tilsæt melet, ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Rør smør, farin og kokos godt sammen og rul dejen ud i ½ cm's tykkelse. Fordel kokossmørret på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen ud i 2 cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Lad sneglene hæve i 20 min. og bag dem ved 200° i 15 min. Rør flormelis, saft og frugtfarve sammen og dekorér sneglene.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Æblemuffins
Lones kokoskage


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop