Ingredienser til kopkager
50 g mørk chokolade
30 g smør
1 tsk. frysetørret kaffe
2 tsk. kogende vand
1 spsk. sukker
1½ spsk. mel
1 æg
1 spsk. flormelis
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til kopkager
Smelt chokolade og smør over vandbad og rør kaffen ud i vandet. Pisk sukker, mel og æg sammen i en skål og bland chokoladen i. Hæld dejen i to små kopper og giv dem 1½ min. i mikrobølgeovnen ved fuld effekt. Servér kagerne i kopperne, drysset med lidt flormelis og gerne med en kugle god vaniljeis til.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Du kan finde flere chokoladekager her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop