(4 portioner)
3 æg
200 g hindbær
1 spsk. honning
150 g mørk chokolade (til smeltning)
4 spsk. pisket fløde
50 g hakket mørk chokolade
Lavkarbo-tilbehør
Flødeskum
100 g hindbær
Fremgangsmåde
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
![]() |
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom. Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal.dk |
Følg Tatjana på hendes blog: http://tatjanasmad.blogspot.dk/ |
Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk hviderne til en stiv masse. Bland æggeblommerne med hindbær og honning (gem lidt hindbær til pynt). Hak chokoladen, der skal smeltes, og læg den i et vandbad. Når chokoladen er smeltet, tilsættes hindbærblandingen. Rør derefter æggehviderne ind i massen med en spatel. Pisk fløden. Tilsæt flødeskummet til massen (gem lidt til pynt) og hæld moussen i fire flotte skåle eller glas. Stil moussen på køl i mindst to timer.
Servér med flødeskum, hindbær og hakket mørk chokolade.
Lavkarbo-opskrift: Ulrika Davidsson
Flere lavkarbo-opskrifter...
Salsarytmer på spid
Entrecote
Svinegodt med smør
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Kom i gang i dag!
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-vafler |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-laks i osteskjul |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |