Opskrifter

Linser med rom og creme

Lørdag, 30. marts 2013af Redaktion
Mums! Skønne linser med lækkert fyld

Ingredienser til linser med rom og creme

(20-25 stk.)

4 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Bagestabil KageCreme
500 g butterdej

Pynt
125 g flormelis
1 spsk. varmt vand
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
Ribsgelé

Fremgangsmåde

Pisk cremepulveret i mælken, pisk cremen 1 min. og stil den i køleskabet i ca. 20 min. Rul butterdejen ud og udstik med et glas kager på ca. 9-10 cm. Læg en skefuld creme på hver kage og læg dem i smurte linse- el. muffinsforme. Bag kagerne midt i ovnen ved 200° i 15-20 min., til de er gyldenbrune. Afkøl kagerne på en bagerist. Rør en glasur af flormelis, vand og romaroma og pynt kagerne med den. Læg en skefuld gelé i midten af hver kage.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Tip: Hvis du ikke har linseforme, kan du sagtens bruge muffinsforme af papir - sæt evt. to stk. sammen, så holder de bedre formen.

Bageopskrift: Dr. Oetker


Find flere opskrifter her...
Hindbærsnitter
Linser og medaljer

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop