(12 stk.)
Det skal du bruge til muffins med hindbær og citroncreme:
75 g smør el. margarine
½ dl mælk
2 æg
125 g sukker
150 hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
2 dl hindbær
Citroncreme:
2 æggeblommer
½ dl piskefløde
40 g sukker
1 usprøjtet citron
1 spsk. smør
Prøv også: Muffins med æbler
Sådan laver du muffins med hindbær og citroncreme
Citroncreme:
Kog forsigtigt æggeblommer, piskefløde, sukker og 1 spsk. citronsaft op under omrøring, til det begynder at tykne.
Tag gryden af varmen og lad cremen køle lidt af, inden smørret og 1 tsk. finrevet citronskal røres i.
Smelt smørret, rør mælken i og lad det køle lidt af.
Muffins:
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
Kom skiftevis melet og mælkeblandingen i æggene.
Fordel dejen i 12 muffinsforme, sæt evt. 2 forme ind i hinanden, så de holder formen.
Fordel citroncreme og hindbær på kagerne og bag dem ved 200º i ca. 15 min.
Prøv også: Citrontærte