Opskrifter

Pærer med tyttebær

Torsdag, 15. september 2011af Redaktion
Hvis man er de heldige ejere af et godt pæretræ, så er denne opskrift en rigtig lækker måde at bruge nogle af de mange frugter på

1 kg pærer
500 g tyttebær
200 g tranebær
1 l vand
300 g sukker
1 usprøjtet citron
1 vaniljestang

Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehuset. Skyl bærrene og kog dem op med vand og sukker. Skær den gule skræl af citronen med en kartoffelskræller og flæk vaniljestangen. Kom pærer, citronskal og vaniljestangen ned til bærrene og lad det småkoge 15 min. under låg.
Kom pærer og bær på skoldede glas, hæld lagen over og stil dem på køl. Server pærerne kolde med en god vaniljeis eller letpisket flødeskum.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Springform i silikone

Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Blommetrifli
Gratinerede hindbær
Vaniljetoppe med rødvinspærer







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop