Opskrifter

Pandekager med skinke og havre

Tirsdag, 29. marts 2011af Redaktion
Disse pandekager kan være gode til både frokost og som aftensmad

Opskrift på pandekager med skinke og havre

(10 stk.)

40 g havregryn
2 dl kærnemælk
30 g hvedemel
½ tsk. groft salt
½ tsk. bagepulver
2 æg
1 dl vand
100 g hakket skinke
50 g revet cheddar
Smør til stegning
100 g flødeost med urter
50 g spæde salatblade

Bland havregryn og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvedemel, salt, bagepulver, æg og vand i og vend skinke og cheddar i. Bag pandekager i smørret ved jævn varme og lad dem afkøle. Smør pandekagerne med flødeost og server med salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Ærte-pandekager med pocherede æg
Wraps med hellefisk
Quesadilla med chorizo
Kartoffeltortilla med rosmarin

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop