Opskrift på rabarberis med chokolade og pistacie
(8 stk.)
350 g vinrabarber
150 g sukker
100 g hvid chokolade
40 g usaltede pistacier
Fremgangsmåde til rabarberis
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
![]() |
Muffins i massevis |
![]() |
15 gode opskrifter på svinemørbrad |
![]() |
Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter) |
Rens rabarberne og skær dem i passende stykker.
Bland dem med sukker og kog dem møre under låg.
Lad dem køle lidt af. Blend massen, kom den i isforme med pind og frys dem.
Smelt den hvide chokolade over vandbad og hæld chokoladen på toppen af isen.
Drys med hakkede pistacier.
Tip: Mørk chokolade og hakkede mandler er også lækkert til rabarberisen.
Flere skønne ispinde...
Flere opskrifter på ispinde


Frugtis
Når det er sommer, hører der sig is til, og de behøver faktisk ikke at være særlig usunde.
Se opskriften her






Yoghurtis på pind
Man behøver ikke være barn for at få en forkærlighed til isene her
Se opskriften her...








Frugtis til ungerne
Her er isene, der kan serveres med god samvittighed – masser af god, sund frugt med en smule af den ikke så syndige, mørke chokolade
Se opskriften her...




Jordbæris i vafler med chokoladekant
Det er godt nok ikke pindeis, men fine isvafler vil uden tvivl også bringe glæde
Se opskriften her...
Relaterede artikler