Rabarbertrifli med marcipanskum

(4 pers.)Kompot: 500 g rabarberstilke (renset vægt)Ca. 175 g sukker1/2 stang vanilje8-12 små marcipanmakroner1/2 dl portvin el. sherryMarcipanskum:2
Af
af Redaktion

(4 pers.)

Kompot:
500 g rabarberstilke (renset vægt)
Ca. 175 g sukker
1/2 stang vanilje
8-12 små marcipanmakroner
1/2 dl portvin el. sherry


Marcipanskum:
2 dl piskefløde
50 g marcipan


Snit rabarberne og kom dem i en gryde. Varm op med sukkeret og finthakket vanilje, til de safter. Læg låg på gryden og lad kompotten blive kold. I mikroovn skal rabarber og sukker have ca. 5 min. tildækket ved 800 watt. Afkøl kompotten. Knus makronerne lidt og læg dem i portionsglas. Dryp portvinen over og lad det trække. Pisk fløden stiv med marcipan. Lige inden lægges kompot og fløde lagvis i portionsglas.

Af: Anne Skovgaard-Petersen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.