Roulade med nyplukkede jordbær
(10-12 stk.)
Ingredienser
3 æg
125 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. vand
Fyld:
100 g hvid chokolade
3 dl piskefløde
2 dl jordbær
Topping:
2 dl piskefløde
8-10 jordbær
Mandelflager
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt mel, bagepulver og vaniljesukker. Tilsæt vand og vend det forsigtigt sammen til en dej. Bred dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i ca. 5 min. ved 250º. Vend den ud på sukkerdrysset bagepapir. Fjern bagepapiret, fugt papiret, så går det nemmere. Læg bagepladen oven på kagen og lad den afkøle.
Smelt chokoladen. Pisk fløden til flødeskum og bland den smeltede chokolade i. Fordel massen på den afkølede bund. Rens jordbærrene og skær dem i tern. Drys dem over bunden. Rul rouladen sammen på den lange led. Læg den på et fad. Sprøjt flødeskummen på kagen og pynt med skiveskårede jordbær og mandelflager.