Små brombærfristelser

25 g flormelis150 g mel100 g smør1 æggeblomme150 g brombær2 æg65 g sukker2 tsk. vaniljesukker1½ dl piskeflødeBland mel og flormelis og smuldr smørret
Af
af Redaktion

25 g flormelis
150 g mel
100 g smør
1 æggeblomme
150 g brombær
2 æg
65 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
1½ dl piskefløde

Bland mel og flormelis og smuldr smørret heri. Saml dejen med æggeblommen og lad den hvile koldt i mindst 30 min. Rul dejen ud og beklæd 12 muffinsforme med dejen. Fyld de beklædte forme halvt op med brombærrene. Pisk æg, sukker og vanilje skummende og rør fløden i. Hæld æggeblandingen over brombærrene og bag kagerne ved 180° i 25 min., til cremen er stivnet.Opskrift: Kristina Miechels og Anne Skovgaard-Petersen

Opskrift: Kristina Miechels og Anne Skovgaard-Petersen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.