Opskrifter

Toves nemme fløderand

Onsdag, 13. marts 2013af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Tove Hansen, Bagsværd. Se hendes opskrift på fløderand her

Ingredienser til fløderand

5 dl mælk
1 ps. cremepulver
5 dl piskefløde
Hindbær til pynt

Fremgangsmåde

Pisk mælk og cremepulver som beskrevet på posen og stil den koldt i 30 min. Pisk fløden til skum og vend den i cremen. Kom blandingen i en randform og stil den i fryseren i mindst 2-3 timer. Vend randen ud på et fad, pynt med friske hindbær og evt. citronmelisse og servér.

Opskrift: Tove Hansen

Find flere opskrifter her...
Citronfromage
Diplomatbudding

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop



Jeg elsker kage

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her