Tranebærbolde

Fine julegodter med tranebær og kardemomme
Af
af Redaktion

(30 stk.)

10 g gær
1½ dl mælk
1 æg
200 g mel
1 tsk. kardemomme
100 g tranebær
1 kg palmin til kogning
Flormelis

Rør gæren ud i mælken og tilsæt ægget. Tilsæt mel, kardemomme og tranebær, rør dejen godt igennem og stil den til hævning i 1 time. Varm olien op til den syder om enden af en tandstik, form bolde af dejen med to skeer og kog dem i olien. Lad boldene dryppe af på et stykke køkkenrulle og server dem drysset med flormelis.

Opskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Pebernødder
Marcipanpindsvin og nissemænd
Jødekager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.