Ingredienser til ærte-pandekager med pocherede æg
(6 pers.)
300 g fine, frosne ærter
2 spsk. majsmel
1 æg
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
Pocherede æg
6 æg
1 tsk. salt
1 spsk. eddike
6 skiver bacon
2 spsk. hakket purløg
Evt. 1 spsk. balsamicosirup
Fremgangsmåde
Kog ærterne i saltet vand i 2 min. Hæld vandet fra, kom ærter i en foodprocessor og blend med majsmel, æg, salt og peber. Steg små pandekager på en slip let-pande i en blanding af olie og smør ca. 2-3 min. på hver side. Steg baconen på en pande eller i ovnen og hæld fedtet fra og læg det til afdrypning på fedtsugende papir. Bring en gryde vand i kog, tilsæt eddike og salt og pisk i vandet med et piskeris. Kom æggene i vandet et ad gangen og pochér dem i ca. 3 min. Anret på pandekagen og giv bacon til. Drys med purløg og dryp evt. lidt balsamicosirup over.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også: Hollandske pandekager
Find flere opskrifter her...
Øllebrød
Fuldkornsyoghurt med mandler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
I galleriet finder du flere lækkerier til morgenbordet
Byd på brunch




Kartoffelkager med røget laks og estragoncreme
Et anderledes indslag til en brunch
Find opskriften her...


Pandekager med frugtkompot
Super både som dessert og til en festlig brunch.
Find opskriften her...


Spansk kartoffelrøræg med serranoskinke og tomatsalsa
En super start på dagen.
Find opskriften her...






Fillotærter med artiskok, feta og oliven
Super til en anderledes og fyldig brunch
Find opskriften her...


Rabarbervanilje-creme med myslicrunch
God ret til en festlig brunch eller som lækker dessert.
Find opskriften her...


Boghvedeboller
Med bollerne her som en del af morgenmaden, så er grundstenen til en god og produktiv dag lagt.
Find opskriften her...






Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
Noget sødt til en dejlig brunch
Find opskriften her...


Lammepølser til brunch
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenden, er lammepølserne et godt sted at starte.
Find opskriften her...



