Opskrifter

Avocadosalat med stenbiderrogn og rejer

Mandag, 14. marts 2011af Redaktion
Velsmagende salat til buffeten - kan laves dagen før festen

(12 pers.)

1 kg rejer med skal
250 g stenbiderrogn
24 cherry- el. blommetomater
1-2 agurker, ca. 500 g
5 avocadoer
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
Groftkværnet peber

Croutoner
6 skiver daggammelt, lyst brød
3 spsk. olivenolie

Croutoner
: Varm ovnen til 225°. Skær brødet i små trekanter og bland dem med olivenolie. Læg skiverne på en plade med bagepapir og rist dem ca. 8 min. ved 200°.
Pil rejerne og stil dem koldt. Skræl agurken, flæk den og skrab kernerne ud. Skær den i tern. Skræl avocadoerne og fjern stenene. Del avocadoerne i bidder og halver tomaterne. Bland det med agurk, olie, citronsaft, salt og peber.
Lad stenbiderrognen dryppe af i en sigte, hvis den er fugtig. Anret det hele som forret, portionsvis på tallerkner eller på et par fade. Pynt med dild. Crouton-erne kan laves dagen før.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Lakseterrin med hummer
Tærte med ricottafyld og skovbærcoulis
Skaldyrssalat




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop