Opskrifter

Cremet rødbedesalat

Torsdag, 20. januar 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Kirsten Birk fra Brande. Se hendes opskrift på cremet rødbedesalat her

Ingredienser til rødbedesalat

300 g kogte, kolde rødbeder
2½ dl piskefløde
2 spsk. citronsaft
1 spsk. fintrevet peberrod
2 spsk. kapers
1 lille håndfuld rosiner
Salt og peber

Fremgangsmåde til rødbedesalat

Skær rødbederne i små stave. Bland fløde og citronsaft og lad det stå, til det bliver cremet. Vend peberrod, kapers og rosiner i fløden og smag til med salt og peber. Vend rødbedestavene i og server din rødbedesalat.

Madopskrift: Kirsten Birk


Find flere opskrifter her...
Balsamicosyltede rødbeder
Anissyltede rødbeder og gule beder
Rødbedesuppe med honning og krydderurter



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop