Opskrifter

Forårssalat med bulgur og kylling

Tirsdag, 23. april 2013af Redaktion
En skøn, grov salat, der er lækker som frokostret. Hvis du erstatter kyllingebrystet med hele, ovnstegte kyllingelår, kan den også serveres som aftensmad

Ingredienser til salat med bulgur og kylling

(2 pers.)

200 g fuldkornsbulgur
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
2 dl kogende vand
½ agurk
10 radiser
2 forårsløg
6 tørrede abrikoser
2 spsk. persille
1 lille tsk. paprika
1 spsk. citronsaft
½ tsk. tabasco
Salt og peber
1 stegt kyllingebryst

Fremgangsmåde

Kom bulguren i en skål med salt og olivenolie, hæld det kogende vand over og lad det trække under låg i 15 min. Skær agurken i små tern. Skær radiser, forårsløg og abrikoser i skiver og hak persillen. Bland det hele sammen, smag til med paprika, citronsaft, tabasco, salt og peber. Skær kyllingebrystet i skiver, læg dem øverst på salaten og drys med persille.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Cæsarsalat
Radisesalat med kylling


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop