Opskrifter

Garam masala

Søndag, 13. marts 2011af Redaktion
En god krydderiblanding, der især benyttes i det indiske og pakistanske køkken

1 tsk. spidskommen
5 grønne kardemommekapsler
6 sorte peberkorn
5 kryddernelliker
1 stang kanel
2 laurbærblade
6 tsk. korianderfrø
½ tsk. revet muskat

Rist krydderierne på en tør pande ved god varme, til de begynder at frigive deres duftstoffer. Sorter skallerne og kardemommekapslerne fra og kværn krydderierne i en krydderikværn, eller knus dem i en morter. Kom krydderblandingen i et glas med tætsluttende låg, til den skal bruges.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Citrussalt
Italienskinspireret kryddersalt
Krydderurtesalt, citrussalt og chilisalt




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop