Rabarbersaft med skovsyre

Køl ned i sommervarmen med hjemmelavet saft fyldt med isterninger og friske krydderurter, der giver det sidste pift.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen.
1 t og 7 min
2
Rabarbersaft med skovsyre:
125 g rabarber
50 g sukker
2 dl kogende vand
½ dl citronsaft
1 stor stilk rød skovsyre
Til servering:
½ citron
Knust is

Fremgangsmåde:

Læg rabarberstilkene i en flaske sammen med sukker.

Hæld kogende vand over, luk, og ryst godt, til sukkeret er opløst.

Hæld citronsaft i flasken, læg 1 stilk citronsyre ved, og lad saften trække i mindst 1 døgn på køl.

Servér rabarbersaften med citronskiver og knust is.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.