Opskrifter

Gode fiskepinde

Tirsdag, 18. januar 2011af Redaktion
Mange børn kan faktisk godt lide fisk, når blot den er tilberedt på en børnevenlig måde, som fiskepindene her, der kan spises med fingrene

600 g sej- el. torskefilet
1 æg
1 spsk. vand
½ dl majsgryn
1 tsk. paprika
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning

Skær fisken ud i stænger og pisk ægget med vand. Bland majsgryn med paprika, salt og peber og vend fiskestykkerne først i æg og derefter i majsblandingen. Steg fiskepindene i olien ved middelhøj varme og server med den gode remoulade og en farverig råkost.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Frække fiskestænger
Fiskefrikadeller med remouladesovs
Fiskefilet med pommes frites



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop