Opskrifter

Grillede lammekoteletter med gremolata

Onsdag, 20. juni 2012af Redaktion
Super gode koteletter til grillen

(6 pers.)

12 små enkelte lammekoteletter
Krydderurtesalt
Peber
6 kviste spæd løvstikke
6 kviste bred persille
1 lille bundt kørvel
50 g smør
100 g afskorpet brød
Evt. 1 citron

Drys koteletterne med krydderurtesalt og lad dem trække i 20 min. Grill dem ca. 3 min. på hver side. Brun smørret, uden at det branker, men det skal være brunet. Blend løvstikke, persille, kørvel og brødkrumme med smørret til en slags pesto. Juster med smør og evt. lidt citronsaft. Smag til med salt og peber. Server til de grillede koteletter.

Tip: Server koteletterne sammen med grillede kartofler med laksetatar

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mad til midsommerens fester...


Crostini med gor-
gonzola og figner

Spansk tunsalat

Sprød mozzarella

Kyllingevinger med
kant

Kaffe-Bailey iskage

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop