Opskrifter

Grillspid

Lørdag, 3. september 2011af Redaktion
Skønne spid til grillen

(8 stk.)

3 svinekoteletter
2 tsk. korianderfrø
1 dl hvidvin
2 fed hvidløg
16 små flaske- eller cocktailtomater
150 g svampe f.eks. shiitake, østershatte eller champignon
1-2 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 spsk. hakket persille til pynt

Skær koteletterne i store tern, ca. 3 x 3 cm. Stød korianderfrøene groft i en morter eller med en kniv på skærebrættet. Kom korianderfrø, grofthakket hvidløg og hvidvin i en plastikpose sammen med kødet. Lad det marinere i mindst 1 time. Tag kødet op af marinaden og tør det med køkkenrulle. Træk kødet på spid skiftevis med svampe og tomater. Pensl spid dene med olie og steg dem på alle sider på en grillpande. Krydr med salt og peber og drys med lidt hakket persille.
Hertil anbefales en Aalborg Nordguld Aquavit.

Madopskrift: Aalborg Akvavit


Find flere opskrifter her...
Kartoffelsalat med rygeost
Røget laks med spinatsalat
Sesambagte kyllingelår




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop