Opskrifter

Julerødkål

Fredag, 23. december 2016af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Julerødkål med allehånde, laurbærblade, kanel og tranebær. Alle de gode juleingredienser samlet i en skøn rødkålssalat. Hvis du altid laver den samme klassiske rødkålssalat, så bør du prøve denne lækre opskrift i år.
(6 pers.)

Det skal du bruge til julerødkål:

1 kg rødkål 1 spsk. andefedt 1 tsk. allehånde 3 laurbærblade 2 kanelstænger 75 g tranebær 3 spsk. æbleeddike 3 dl tranebærsaft 3 spsk. sukker 1 tsk. salt Prøv også: Susannes julerødkål med appelsin

Sådan laver du julerødkål:

Fjern de yderste blade og snit rødkålen. Steg rødkålen i andefedtet i en tykbundet gryde og tilsæt allehånde, laurbærblade, kanelstænger, tranebær, eddike, tranebærsaft, sukker og salt. Læg låget på og lad rødkålen simre i en time. Smag til med salt og sukker og servér. Prøv også: Grønkålssalat med granatæble