Opskrift på marmelade med æble og brombær
750 g æbler
1 usprøjtet appelsin
450 g sukker
300 g brombær
Evt. konserveringsmiddel
Fremgangsmåde til marmelade
Skræl æblerne, skær dem i tern og kom dem i en gryde med appelsinskal, appelsinsaft og sukker og lad det småkoge uden låg i 20 min. under jævnlig omrøring. Tilsæt bærrene og giv marmeladen et opkog. Tilsæt evt. konserveringsmiddel og hæld marmeladen på rengjorte, atamon-skyllede glas.
Vi elsker jordbær og rabarber!




Cheesecake med icing og jordbær
Lækre små kager, der kan tages med på skovturen
Find opskriften her...














Kærnemælksgelé med rugflager og rabarbergranité
God dessert med kærnemælk og rabarber
Find opskriften her...




Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
En god lun dessert med chutney
Find opskriften her...




Rabarberis med syltede jordbær og vaniljefromage
Lækker kølig isdessert
Find opskriften her...




Vinsyltede jordbær med balsamico
Lækkert tilbehør til lagkage eller bagværk
Find opskriften her...

