Opskrifter

Miniomeletter

Torsdag, 23. juli 2009af Redaktion
Prøv de luftige omeletter til brunch eller frokost

(4 stk.)

Fyld
1 lille løg
4 soltørrede tomater i olie
10 g smør
1 håndfuld basilikum
½ dl oliven uden sten

Omelet
4 æg
¾ dl mælk
Salt og peber


Pynt
Purløg


Hak løget og svits det par min. på pande i smørret. Pisk ingredienserne til omeletterne sammen. Dryp tomaterne af og hak dem og basilikummen. Bland løg, tomater og basilikum og fordel det i smurte portionsforme eller muffinsforme. Hæld æggeblandingen over. Bag omeletterne i den nedre del af ovnen ved 200° 15-20 min. Spis dem lune med purløg og skinke.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere til brunch...
Æble-jordbær marmelade
Brunch med familie
Smoothie med sommeræble