Opskrifter

Røget laks med spinatsalat

Mandag, 1. august 2011af Redaktion
En herlig frokostret

(6 pers.)

6 store skiver røget laks
100 g babyspinat
2 hårdkogte æg

Peberrodsdressing
1 dl piskefløde
2-3 spsk. revet peberrod
2 tsk. friskpresset citronsaft
Salt og peber
1 knivspids sukker

Pisk fløden og rør alle ingredienserne til peberrodsdressingen sammen og lad det stå i 5 min. Anret laksen på et stort fad. Skyl og tør spinaten og læg den midt på fadet. Fordel dressingen over spinaten kort før servering og drys med hakkede æg.

Server evt. hertil en Aalborg Jubilæums Akvavit eller Aalborg Dild Akvavit.

Opskriften er fra vores store frokosttillæg, som udkommer med Familie Journal mandag den 1. august


Madopskrift: Aalborg Akvavit

Mere med laks...


Varmrøget laks
med gulerodspuré

Sukkersaltet laks
med æggehak

Kold laks med
tomatmayonnaise

Rufler med
varmrøget laks

Frokostspid med
laks og wasabi








Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop