Opskrifter

Rosa kartoffelsuppe

Mandag, 17. januar 2011af Redaktion
Dejlig cremet suppe med sprød bacon og rugbrød

(4 pers.)

1 rød og 1 grøn peberfrugt
500 g melede kartofler
2 store løg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. konc. tomatpuré
½ l grønsagsbouillon
½ l mælk
1 tsk. paprika
1 knsp. cayennepeber
½ dl cremefraiche 9 el. 18%
Citronsaft
Salt, peber

Tilbehør
8 skiver bacon
4 skiver rugbrød

Pynt
Hakket persille

Skær peberfrugterne i strimler. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løgene. Svits løgene i en gryde i olien. Tilsæt peberfrugterne og svits dem et par min. Kom kartofler,
tomatpuré, bouillon, mælk, paprika, cayennepeber og lidt salt i gryden. Kog grønsagerne møre under låg på 30-40 min. Miks grønsagerne i foodprocessor og kom suppen tilbage i gryden. Varm suppen op.
Rør cremefraichen i og smag til med citronsaft, salt og peber.
Tilbehør: Rist bacon sprødt på panden og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Rist rugbrødet i brødrister eller under grill.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opkrifter her...
Oksetykkam i gryde med grønt
Kyllingekærlighed med hvidkålsslaw
Grøn kartoffelsuppe med grillede rejer

Find masser af skønne supper her...




Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop