Opskrifter

Savojkål med løg og peperonchino

Mandag, 12. marts 2012af Redaktion
En skøn salat med tørrede chiliflager

(1 pers.)

250 g blade af savojkål
2 fed hvidløg
1 hakket løg
½ -1 tsk. peperonchino
2 spsk. olivenolie
1 dl hvidvin
Salt og peber

TIP

Peperonchino er tørrede chili-flager fra Italien.

Skær stokken af og skær kålen i strimler, skyl den. Sautér kålen i olie på en stor pande. Kom hakket løg ved efter 5 min. Kom hakkede hvidløg og peperonchino ved efter 3 min. og steg i 2 min. Kom vinen ved, lad kålen blive mør uden at blive slasket. Smag til med salt og måske peber. Serveres rygende varm til f.eks. grillet kød og fjerkræ.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere retter med kål...


Stegt rosenkåls-
sauté med bacon


Hvidkål med lyssej
og sennepscreme


Grønkål, havtaske
og syltede æblebåde


Ostefarserede kyl-
lingeoverlår med
myntekål












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)