Opskrifter

Shawarma-krydderi

Onsdag, 21. marts 2012af Redaktion
Blandingen her er en typisk arabisk krydderiblanding, der kan bruges til såvel kalv, okse eller kyllingekød

1 spsk. spidskommenfrø
1 spsk. korianderfrø
4 hele nelliker
6 peberkorn
1 spsk. hvidløgspulver
½ spsk. paprika
1 tsk. gurkemeje
½ tsk. stødt cayennepeber
½ tsk. stødt kanel

Rist spidskommen, koriander, nelliker og peberkorn på en tør pande, til duftstofferne frigives. Stød dem fint i en morter eller en krydderikværn. Bland med de øvrige krydderier og kom blandingen på glas med tætsluttende låg.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Shawarma
Shata - stærk chilisovs
7-krydderier








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop