Opskrifter

Spansk tunsalat

Mandag, 18. juni 2012af Redaktion
En eksotisk og superlækker salat til grillmaden

(6 pers.)

2 glas små, røde, syltede peberfrugter
1 dåse tun i olie
2 æg
1 lille rødløg
18 sorte oliven
1 spsk. sherry-eddike
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket, bredbladet persille

Kog æggene smilende og skær dem i kvarte. Pil og hak løget. Pisk eddike og olie sammen til dressing og vend løget i. Bræk tunen i mindre stykker. Anret peberfrugterne på et fad og fordel tunen, de smilende æg og oliven over. Hæld dressingen over og drys med persille.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mad til midsommerens fester...


Crostini med gor-
gonzola og figner

Kyllingevinger med
kant

Sprød mozzarella

Jordbærsalat med
kylling

Kaffe-Bailey iskage












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop