Opskrifter

Sprøde hapser

Lørdag, 26. maj 2012af Redaktion
Hapserne her er både smagfulde og fine, brug dem som tilbehør til hovedretten eller som en appetizer

1 gl. hele champignon
1 pk. bacon
2 spsk. pesto

Stil champignonerne til afdrypning og del baconskiverne i tre. Smør pesto på baconskiverne og vikl dem om hver en champignon. Sæt en tandstik i hver og læg dem i et ovnfast fad. Steg champignonerne i ovnen ved 250° i 20 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Lækre opskrifter med champignon...


Champignontærte
Pasta med champig-
non a la creme

Sprøde kurve med
skinke og champig-
non

Persillestegt kylling
med gratineret
champignon

Champignonbøf













Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop