Opskrifter

Sprøde kartoffelpakker

Torsdag, 22. september 2011af Redaktion
En smagfuld og sund efterårspakke lige til at lægge i madkassen

(5 stk.)

1 pk. filodej
1 æg
350 g kartofler
1 rødløg
1 æble
1 spsk. frisk timian
20 g valnødder
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 æg
1 dl cremefraiche 18%

Rul filodejen ud, pensl pladerne med sammenpisket æg og fold hver plade to gange, så de består af tre lag. Skræl kartofler og løg og riv dem på den grove side af rivejernet. Riv æblet fint og hak timian og valnødder.
Pisk æg og cremefraiche og bland kartofler, løg, æble, timian, valnødder, salt og peber i. Fordel kartoffelblandingen på dejpladerne, pensl med æg og fold dejen sammen om fyldet.
Klem kanterne godt til og bag pakkerne ved 180° i 35 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE FARVER

I Familie Journals shop kan du lige nu købe 4 stk. melaminskåle i flotte farver.
Opbevaringsskålene har praktiske lufttætte låg og tåler frost. Prisen er 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Pizzasnegle
Rugbrødssandwich med tunsalat
Samosa med kylling

masser af ideér til madpakken her...





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop